به شما خوش آمد مي گوييم، شما ميتوانيد در اين انجمن ثبت نام كنيد، براي اين كار زمان كمي نياز داريد، در غير اين صورت تنها قادر به مشاهده مطالب خواهيد بود، براي ثبت نام اينجا كليك كنيد

انجمن تخصصی نسل جدید موبایل ها
   سایت و انجمن تخصصی موبایل های جدید شامل آیفون , آندرویید, پاکت پی سی و مکینتاش (مک) .

زمان جاري سايت, چهارشنبه 19 بهمن 1390, 1:35 pm

زمان در انجمن بر اساس UTC + 3:30 hours [ DST ] تنظيم شده است.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه پيشين  1, 2
نام نويسنده پيام
 موضوع پست: Re: معرفی و مرور کامل گوشی گوگل نکسوس وان Google Nexus One
پستپست شد: يکشنبه 10 مرداد 1389, 8:53 am 

غايب

مدیریت سایت

مدیریت سایت

نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 28 تیر 1389, 2:21 pm
موقعيت مکاني: Kish Island
تشکر کرده اید: 4365
مدل گوشی: iPhone 3GS
نوع سیم کارت: دائمی و ایرانسل
مموری گوشی: 32 گیگابایت
نوع اینترنت: ADSL 1 Mbps
سیستم عامل کامپیوتر: Mac OSX Lion
شغل: مهندس
دانش موبایل: %90
امتیاز خوش نامی: 241

Camera

در این بخش به دوربین دستگاه می پردازیم. اخیرا دستگاه Droid Incredibleارایه شد که یک وب سایتی عکس های اون رو با این دوربین مقایسه مفصلی کرده.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.

در کل ، دروبین دستگاه برای یک کمرا فون ایده آل هست.می تونید در امضای منعکس هایی که با این دستگاه انداخته ام را در پیکاسا ببینید. به خصوص کهرابط کاربری دوربین ساده هست و باعث می شه بدون فکر کردن راحت بتوانید عکسبگیرید. تنظیمات محدودو کم هست ولی به قدری کافی هست که بتونید بعضی کارهارو باهاش انجام بدهدی

برای عکس گرفتن هم می شود از حالت عمودی دستگاه را دست گرفت و هم افقی.ترک بال به عنوان کلید گرفتن عکس هم عمل میکند و البته می توانید از دکمهروی صفحه هم استفاده کنید. در هنگام گرفتن عکس ، با یک فشار در عرض ۲ثانیه بعدی فوکوس انجام می شود بنابراین بهتر است که اول کلید را بفشاریدو بی نهایت دست را بی حرکت نگاه دارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

در مجموع کیفیت عکس ها بستگی به نور محیط دارد. در محیط بسیار پر نور ،مثل زیر افتاب عکس ها شارپ هست و عالی ( همه دوربین های موبایل اینطورند )و در نور بسیار کم هم برای اشیا نزدیک فلش دستگاه به قدر کافی تولید نورمی کند که عکس ابرومندانه بگیرید
موضوع وقتی ست که نور متوسط یا متوسط رو به کم هست.
در این وضعیت شما یک کیفیت متوسط خواهید داشت و از این بدتر این هست کهنتیجه غیر قابل پیش بینی ست.بعضی وقت ها خوب می شود و بعضی وقت ها بد

منو ها :

منو ها همانطور که گفتم ساده اند ولی نه اینقدر که فکر کنید هیچ کنترلی روی دستگاه ندارید :
فلش را می توان خاموش کرد که وقت گرفتن یک عکس هایی به قول معروف دزدکی کهمثلا پز طرف به هم نخورد ، ابروریزی نکند. اوتوماتیک هم دارد ولی ریسکنکنید

وایت بالانس بسیار گزینه مفیدی ست. به تجربه فهمیده ام که وقت هایی دوربینخیلی در کنترل اوتوماتیک خوب عمل نمی کند. در این جور مواقع بهتر هستخودتان دستی تنظیم کنید و مثلا ابری را در وضعیت کم نور امتحان کنید. خیلیعالی می شود. یا وقتی نور زیادی هست خورشید را انتخاب کنید. اما در اکثراوقات همان اوتو عمل می کند

محل ذخیره سازی را می توانید عوض کنید.

حجم عکس هم ساده است و مثلا بین ۱ و۲ ۳ و ۵ مگ می توانید عوض کنید

سوای از حجم عکس کیفیت عکس هم قابل تنظیم هست گرچه من نمی تونم تصور کنم چرا باید کسی از سوپر فاین کمتر استفاده کنه

افکت هایی که دارید برای عکس :

وضعیت ویدیو دستگاه هم به قدر کافی ساده هست

فیلم های گرفته شده با دستگاه بسیار خوب هست ولی مشکل اینجاست که قابلیتزوم در ویدیو ندارید. می دانم که اگر در ویدیو با این رزولوشن پایین زومکنید چیزی باقی نمی ماند از کیفیت ولی بالاخره شاید یک وقتی لازم شود
به نظرم این یک نقص هست.

برای راحتی من چهار ویدیو هم آپلود کردم:

ویدیو اولی در هوای ابری و در محیطی برفی ست که باعث می شه توان دوربین درتمایز رنگ ها کم بشه. من از این ویدیو راضی بودم به دلیل اینکه هنوز عکسها را نسبتا طبیعی تولید کرده بود

فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.

ویدیو دوم با کمک برنامه
که اجازه می ده که فلش دستگاه رو حین فیلم برداری روش نگه دارید در تاریکیمطلق گرفته شده می بینید که اشیاه نزدیک را به راحتی می توانید ببینید

ویدیو بعدی در حال حرکت داخل ماشین گرفته شده و می بینید که به دلیل فریمریت بالا ( در حدود ۲۵ تا ) به راحتی اشیا متحرک هم قابل تشخیص هستند

ویدیو چهارم هم با این فرض گرفته شده که شما دارید در تظاهرات فرار میکنید و می خواهید فیلم هم داشته باشید از قهرمانی هایتون. می بینید کهاصلا خوب عمل نمی کنه و این قضیه کش امدن تصویر به محض اینکه زیادی سریعتکان بدهید دست را پیش می آید. اما خوب می بنیید که در نور افتاب تصویرعالی ستو نورو رنگ بندی هم قابل قبول

در مجموع دوربین برای فیلم برداری خیلی خوب نیست یعنی هنوز جا دارد کهبتوانید همانقدر راضی باشید ازش که از دوربین عکاسی ش راضی هستید ولی خوباین اندروید است و جا برای پیشرفت باز هست.

این هم یک ویدیو کوتاه از محیط داخلی نرم افزار دوربین اندروید
برای دوستانی که به یوتیوب دسترسی ندارند :

لینک با کیفیت بالا

لینک با کیفیت پایین

این هم یک نمونه ویدیو گرفته شده در کنسرت که البته می بینید کیفیت به هیچ وجه خوب نیست ولی از خود موبایل آپلود شد و به صورت زنده!

قسمت بعدی را به تلفن و وای فای و تری جی اش خواهم پرداخت و سعی می کنمهرچه سریعتر قبل از اینکه دستگاه را بدهم یک چیز جدید بخرم تمام ش کنم

] - [
] - [
] - [
]

Every
Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

پرش به بالا
 صفحه شخصي  
تشکر کرده اید 

موضوع پست:
پستپست شد: يکشنبه 10 مرداد 1389, 8:54 am 

غايب

مدیریت سایت

مدیریت سایت

نماد کاربر

Communications

ابزار های ارتباطی نکسوس پرشمارند. بلوتوث ، جی پی اس ، وای فای ، تری جی.
نسخه ای از دستگاه که در اختیار من است در برقراری ارتباط تری جی در شبکههایی در ایالات متحده محدودیت دارد ولی در اروپا که عالی عمل میکند.

بخش تلفنی دستگاه رابط ش را قبلا پوشش دادم فقط بگویم که منو ها به نظرمکافی اند منتها نداشتن یک کلید مخصوص قطع و وصل مکالمه واقعا در چشم میآید.
کیفیت مکالمه از نظرم همانطور که نوشتم قابل قبول است

در بخش استفاده از سرویس های مخابراتی جایی ست که این دستگاه واقعا می درخشد :

مطابق قرار داد استفاده ، با شبکه O2 من می بایست نیم گیگ استفاده کنم.ولی می بینید که در کمتر از یک ماه از ۴۵۰ مگ رد شدم. دلیل ش هم ساده هست.حتی وقتی جلوی لپ تاپ تان نشسته اید دوست دارید با این دستگاه ها بازیکنید و خبر بخوانید و خلاصه همیشه «متصل»باشید.
بنابراین اگر این دستگاه را می خرید به فکر یک شیوه سبک کردن هزینه های مخابراتی اینترنت باشید

چیپ وای فای دستگاه قابلیت اتصال با استاندارد N را دارد و شایعه است کهماه می یک نسخه اپگرید سیستم عامل این قابلیت را فعال می کند ولی در حالحاضر ، سرعت های پایین تر در دسترس است. در انگلستان من در حدود ۶-۷مگابیت در ثانیه توانسته ام استفاده کنم و در کانادا به سرعت ۱۳-۱۴مگابییت برای دانلود رسیدم که فکر نمی کنم خیلی کمبودی وجود داشته باشد

نرم افزار معروف و فوق العاده اسپید تست را برای مقایسه استفاده کردم وچندین و چند جا تست سرعت گرفتم. پینگ ها در حالتی که به wifi وصل هستیدزیر ۱۰۰ هست. با سرویس 3G پینگ در حدود ۱۵۰-۲۵۰ می شود و با EDGE بعضی وقتها زیر ۳۰۰-۴۰۰ خواهید بود و بالاخره در اوج بدبختی یعنی GPRS به یک ثانیهنزدیک می شود

Click this bar to view the full image.

این طیفی از سرعت ها هست که یافته ام

همانطور که می بینید یکی مانده به آخری که رقم های خوب به دست امده با وای فای بوده.

کیفیت خطوط تری جی بسیار عالی است ولی حتی با خطوط اج هم به راحتی می تواناز سرویس ها استفاده کرد. مثلا وقتی که می خواهید فید ها را بخوانید راحتمی زنید و متن را نشان می دهد براوزر یا برنامه تا بتواند عکس ها رابگیرد. در این مورد به حد کافی توضیح داده ام و بیشتر پوشش اش نمی دهم

بهتر است که به سرعت انتقال فایل ها از طریق اتصال به کامپیوتر به عنوانمموری خارجی هم پرداخته بشه: در مقایسه با مموری کارت ریدر های من ، ایندستگاه فوق العاده هست. در گوشی های قدیمی تر من ترجیح می دادم که مثلامموری را خارج کنم و بعد با مموری کارت ریدر رویش فایل بریزم. خوشبختانهبروی این دستگاه رابط یو اس بی دستگاه بسیار سریع است و گرنه با وجوداینکه برای هر بار در آوردن مموری کارت می بایست که دستگاه راخاموش وباطری را خارج کنیم بسیار سخت می شد. در حقیقت من تنها باری که مموری رادرآوردم وقتی بود که خواستم ان را با ۸ گیگ عوض کنم.

در مورد بلوتوث ، من تجربه ام اصلا مثبت نبود. اگر کسی توانسته فایل جا بهجا کنه و یا اتصال داشته باشه در بخش کلاب بنویسه و من اینجا منتقل می کنم.

بخش سوم اینجا هم تمام شد . من برنامه های ثالث را پوشش نخواهم داد بهدلیل اینکه از وقت شروع این نوشته کلی ترد مفید در این فروم در این بارهباز شد. بخش چهارم را تنها یک مرور کلی خواهم داشت و یک جمع بندی

] - [
] - [
] - [
]

Every

پرش به بالا
 صفحه شخصي  
تشکر کرده اید 

موضوع پست:
پستپست شد: يکشنبه 10 مرداد 1389, 8:56 am 

غايب

مدیریت سایت

مدیریت سایت

نماد کاربر

نتیجه گیری

خوب از زمانی که من مرور را شروع کردم ، بیش از ۴ماه گذشته است و این نشانمی دهد که به قول دوستان این مرور بیشتر تبدیل به رساله دکترا شد!
با این حال ، به عنوان نتیجه گیری خواستم یک خلاصه ای بنویسم و با اجازهشما از معرفی نرم افزار های ثالث صرفنظر کنم ، به دلیل اینکه از زمانی کهمن شروع به نوشتن کردم خوشبختانه دهها کاربر دیگر فروم هم ، هم به ایندستگاه و هم به دستگاه های دیگر تحت اندروید ۲.۱ دسترسی یافته اند و زحمتکشیده اند و برای تان انواع قابلیت ها را توصیف کرده اند.
در یک نگاه کلی ، دستگاه از نظر سخت افزاری همان چیزی شد که گوگل می خواست: یک پلت فرم پیشنهادی که استاندارد بازار را تعیین کند. از یک هفته بعداز عرضه رسمی ، هر دیوایسی که معرفی می شد ، یا عکس های تار و غیر حرفه ایش لو می رفت ، مفتخر به مقایسه شدن با نکسوس می شد. و در زمینه مشخصات هم، تقریبا همه چیز را ( حتی وین مو یا ایفون ) با این دستگاه مقایسه میکردند. از آن مهم تر این بود که نشان داد که سخت افزار های مورد انتخاب ،تا چه حد قابل اطمینان بوده اند ، مثلا پلت فرم اسنپ درگون شرکت کوالکامبه یمن این دستگاه توانست مرزها را درنوردد و مثلا در یک دستگاه توسعه نرمافزار مخصوص هکر ها در ژاپن سر در بیاورد.این خط کشی استاندارد به قدریموفق بود که حالا که دستگاه های تابستان معرفی شده اند می بینیم کهتغییرات جزیی در این پلت فرم رخ داده به دلیل اینکه اولا با همدیگر هماهنگاست ، دوما سیستم عاملی که در حال توسعه هست بروی این پلت فرم عرضه خواهدشد.
اما این سخت افزار خالی از ایراد نبوده : در مقطعی پردازنده با وجود اینکهدارای بخش پردازش گرافیکی مجزا و رم مخصوص بود ، متهم شد که از نظر موتورهای سه بعدی در سطحی پایین تر از ایفون تری جی اس قرار می گیرد. ظاهرا اینموضوع هم حقیقت دارد ولی باید توجه کنید که ایفون را بر مبنای یک پلت فرمبازی ساخته اند ، مثلا مدیر شرکت نینتندو ، بعد از به زمین زدن رقیب شسونی پی اس پی ، می گوید رقیب آینده ش اپل است. حالا هم که گوگل با تماموجود مخفی کاری می کند ولی صحبت است که بهینه سازی های بطن سیستم عامل وهمچنین نسخه جدید
که در نسخه بعدی سیستم عامل برای میانه ماه می عرضه می شود بهینه سازی شده ، بتواند این فاصله اش را با سخت افزار ایفون برطرف کند.
دعوای طولانی هم که بر سر صفحه نمایش دستگاه در گرفت ماجرای بامزه ای ساختکه خواندن ش خالی از لطف نیست. موضوع به شکل ساده این بود که یک کسی ازخواندن داکیومنت های سازنده نمایشگر به یک نقص تولید پی برده بود که بهشکل ساده این بود که تعداد پیکسل های صفحه را کمتر از عدد اعلام شده توسطگوگل می دانست. کمی بعد تر ، عده ای قسم می خوردند که خودشان ذره بینگرفته اندروی صفحه و دیده اند که پیکسلی تر هست از صفحه موتورولا دروید.بعدتر یک وب سایت تخصصی از یک دانشجوی دکترای نور و فیزیک در خواست کردمقاله ای بنویسد و موضوع را روشن کند : بحث بر سر این ست که تولید اینتکنولوژی امولد بسیار تازه است. ساختن صفحه ای که بتواند در این ابعادچنین رزولوشنی داشته باشد مستلزم چیدن دیود های امولد فراوان ست. شرکت ازیک الگوریتم نرم افزاری به همراه یک شیوه نامتوازن پیکسل که یک پیکسل آبیابعاد ش دو برابر قرمز و سبز هاست استفاده کرده. در مجموع پیکسل موثرپایین تر از چیزی می شود که دستگاه ادعایش را می کند ، و این بستگی به ایندارد که پیکسل را چه تعریف کنید. جزییات موضوع بسیار است و آموزنده. لبکلام این بود که صفحه امولد دارای شیوه متفاوتی از تولید تصاویر هست که همبه مراتب پیچیده تر هست و هم اگر استاندارد بازار تولید شود، تعریفی ازرزولوشن. شخصا اما مشکل این صفحه را در تولید نور سفید می دانم. در مرورمی توانید تفاوت رنگ ها بین یک صفحه ال سی دی و این را ببینید ولی به شکلساده می بایست بگویم که سفید را خیلی پرنور نمی تواند تولید کند. همینحالا سامسونگ سوپر آمولد را تولید کرده که فعلا به جز خودش هیچ شرکتیاعلام نکرده که در دستگاه های آینده ش ازش استفاده می کند. بنابراین شخصابه جز اون قضیه تولید نور سفید ،کمترین شکایتی از صفحه ندارم.

همین طور در مقطعی بلوایی در گرفت که چرا بسیاری از سخت افزار های مورداستفاده قابل استفاده نیست: یک مقداری از رم دستگاه مخفی ست ، قابلیتاستفاده از فضای مموری خارجی برای نصب برنامه وجود ندارد ، ترک بال بااینکه قابلیت تولید رنگین کمان دارد ولی هیچ تنظیمی برایش در نظر گرفتهنشه ، وای فای با وجود داشتن قابلیت از استاندارد ان پشتیبانی نمی کنید واز همه مهم تر چرا ترانزمیتر رادیویی فعال نیست !
به نظر می رسد همه و همگی این مشکلات برای نسخه بعدی سیستم عامل رفع شده.پس می شود به زبان ساده گفت گوگل یک مقداری از قابلیت ها را نگه داشته بودکه دستگاه ش ۳ ماهه از رده خارج نشود.

در بخش نرم افزار هم دستگاه فراز و نشیب فراوان داشت :
در مقطعی همه از مشکلات اولیه و پولیش نخورده بودن سیستم عامل شاکی شدند ،بعد معلوم شد که شما مالتی تاچ نخواهید داشت و همه را شاکی تر کرد . بعداستیوی زحمت کشید و پشت سر عزیز دردانه گوگل حرف زد و گوگل هم آتو یافته ومالتی تاچ را فعال کرد برای این دستگاه. همه کاربران هم خوش حال و خندانشدند.
خوب به خاطر دارم Boy Genuis Report در ابتدای ارایه ، یک گزارش بی ربطنوشت و از مشکلات بزرگ دستگاه رو نداشتن نرم افزار کافی اعلام کرد ! آشاین قدر شور بود که نویسنده ارشد سایت نوشت این نوشته یک نظر شخصی بوده.ولی حرف های بچه گانه ای که در اون بود مثل اینکه کلاینت خوب برای توییترنیست (‌راست ش را بخواهید من را هم کمی نگران کرد از بس منفی نوشته بود )و یا اینکه چرا تعداد نرم افزار ها ۲۰هزار هست . انگار می خواهد همه رااستفاده کند. در فاصله چهار ماه ، بنا به گزارشی تعداد نرم افزار هایمارکت از ۵۰هزار رد شده و به نظر هم نمی رسد که بخواهد کند تر شود. گوگلهم که ظاهرا با دادن دروید و نکسوس وان به توسعه دهنده های پلت فرم وین مویا ایفون در حال قر زدن نرم افزار نویسان هست . خدا قوت!
در حال حاضر ، افق های سیستم عامل بسیار روشن ست: اولین کلاینت توییتر کهتوسط خود توییتر ارایه شد ، اول برای اندروید امد و نه هیچ سیستم عاملدیگری. فرویو ، نسخه بعدی سیستم عامل در حال عرضه هست.
یک نکته جالب این هست که علی رغم اینکه من هیچ جا ندیدم که نوشته باشند ،ولی همان موقع در بخش سخت افزار مرور نوشتم که یک گناه نابخشودنی در طراحیاین بوده که کلیدی مخصوص برداشتن و گذاشتن تماس نداره! به نظرم حرف من راخوانده اند : در نسخه بعدی سیستم عامل ، این نقیصه را با اضافه کردن یکشورت کات به لانچ بار که همیشه پایین صفحه هست خواسته اند که حل کنند. امابه نظرم واقعا نیاز هست. من واقعا نمی دونم کجا می شه گذاشت ش ، چون بهنظرم الان هیچ جوری نمی شه دیزاین دستگاه به خصوص جلوش را عوض کرد ولی خوباین که کار من مصرف کننده نیست؟ هست؟

در زمینه بازار یابی : اندی روبین مدیر ارشد گوگل بالاخره اعتراف کرد کهسیستمی که برای فروش انحصاری و آنلاین در نظر گرفته بودند صحیح نبوده ،خیلی از وب سایت های خارجی هورا کشیدند و تشکر کردند که مثل استیوی سماجتبیخودی به خرج ندادند. اما نظر شخصی من این ست که برای قیمت ۵۳۰ دلار ،آنلاک بودن دستگاه یک نعمت بود. بسیار ناراحت خواهم شد اگر دوباره مجبورباشم دستگاه ام را لاک شده روی یکی از این شبکه های مخابراتی بی انصافبخرم. به نظرم گوگل باید این گزینه را هنوز بگذاره که اگر کسی خواست فقططرف حساب گوگل باشه بتونه. به هر صورت ظاهرا با حمله نکسوس به مغازه هایچند کریر بزرگ اروپا و امریکا ، احتمالا اوضاع بسیار بهتر از هفته ای۲۰هزار دستگاه که مدت مدیدی صحبت ش به صورت شایعه بود خواهد شد

] - [
] - [
] - [
]

Every

پرش به بالا
 صفحه شخصي  
تشکر کرده اید 

نمايش پست هاي پيشين :  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه پيشين  1, 2

زمان در انجمن بر اساس UTC + 3:30 hours [ DST ] تنظيم شده است.