Camera
در این بخش به دوربین دستگاه می پردازیم. اخیرا دستگاه Droid Incredibleارایه شد که یک وب سایتی عکس های اون رو با این دوربین مقایسه مفصلی کرده.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در کل ، دروبین دستگاه برای یک کمرا فون ایده آل هست.می تونید در امضای منعکس هایی که با این دستگاه انداخته ام را در پیکاسا ببینید. به خصوص کهرابط کاربری دوربین ساده هست و باعث می شه بدون فکر کردن راحت بتوانید عکسبگیرید. تنظیمات محدودو کم هست ولی به قدری کافی هست که بتونید بعضی کارهارو باهاش انجام بدهدی

برای عکس گرفتن هم می شود از حالت عمودی دستگاه را دست گرفت و هم افقی.ترک بال به عنوان کلید گرفتن عکس هم عمل میکند و البته می توانید از دکمهروی صفحه هم استفاده کنید. در هنگام گرفتن عکس ، با یک فشار در عرض ۲ثانیه بعدی فوکوس انجام می شود بنابراین بهتر است که اول کلید را بفشاریدو بی نهایت دست را بی حرکت نگاه دارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
در مجموع کیفیت عکس ها بستگی به نور محیط دارد. در محیط بسیار پر نور ،مثل زیر افتاب عکس ها شارپ هست و عالی ( همه دوربین های موبایل اینطورند )و در نور بسیار کم هم برای اشیا نزدیک فلش دستگاه به قدر کافی تولید نورمی کند که عکس ابرومندانه بگیرید
موضوع وقتی ست که نور متوسط یا متوسط رو به کم هست.
در این وضعیت شما یک کیفیت متوسط خواهید داشت و از این بدتر این هست کهنتیجه غیر قابل پیش بینی ست.بعضی وقت ها خوب می شود و بعضی وقت ها بد

منو ها :

منو ها همانطور که گفتم ساده اند ولی نه اینقدر که فکر کنید هیچ کنترلی روی دستگاه ندارید :
فلش را می توان خاموش کرد که وقت گرفتن یک عکس هایی به قول معروف دزدکی کهمثلا پز طرف به هم نخورد ، ابروریزی نکند. اوتوماتیک هم دارد ولی ریسکنکنید

وایت بالانس بسیار گزینه مفیدی ست. به تجربه فهمیده ام که وقت هایی دوربینخیلی در کنترل اوتوماتیک خوب عمل نمی کند. در این جور مواقع بهتر هستخودتان دستی تنظیم کنید و مثلا ابری را در وضعیت کم نور امتحان کنید. خیلیعالی می شود. یا وقتی نور زیادی هست خورشید را انتخاب کنید. اما در اکثراوقات همان اوتو عمل می کند

محل ذخیره سازی را می توانید عوض کنید.

حجم عکس هم ساده است و مثلا بین ۱ و۲ ۳ و ۵ مگ می توانید عوض کنید

سوای از حجم عکس کیفیت عکس هم قابل تنظیم هست گرچه من نمی تونم تصور کنم چرا باید کسی از سوپر فاین کمتر استفاده کنه

افکت هایی که دارید برای عکس :

وضعیت ویدیو دستگاه هم به قدر کافی ساده هست

فیلم های گرفته شده با دستگاه بسیار خوب هست ولی مشکل اینجاست که قابلیتزوم در ویدیو ندارید. می دانم که اگر در ویدیو با این رزولوشن پایین زومکنید چیزی باقی نمی ماند از کیفیت ولی بالاخره شاید یک وقتی لازم شود
به نظرم این یک نقص هست.
برای راحتی من چهار ویدیو هم آپلود کردم:
ویدیو اولی در هوای ابری و در محیطی برفی ست که باعث می شه توان دوربین درتمایز رنگ ها کم بشه. من از این ویدیو راضی بودم به دلیل اینکه هنوز عکسها را نسبتا طبیعی تولید کرده بود
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.ویدیو دوم با کمک برنامه
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.که اجازه می ده که فلش دستگاه رو حین فیلم برداری روش نگه دارید در تاریکیمطلق گرفته شده می بینید که اشیاه نزدیک را به راحتی می توانید ببینید
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.ویدیو بعدی در حال حرکت داخل ماشین گرفته شده و می بینید که به دلیل فریمریت بالا ( در حدود ۲۵ تا ) به راحتی اشیا متحرک هم قابل تشخیص هستند
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.ویدیو چهارم هم با این فرض گرفته شده که شما دارید در تظاهرات فرار میکنید و می خواهید فیلم هم داشته باشید از قهرمانی هایتون. می بینید کهاصلا خوب عمل نمی کنه و این قضیه کش امدن تصویر به محض اینکه زیادی سریعتکان بدهید دست را پیش می آید. اما خوب می بنیید که در نور افتاب تصویرعالی ستو نورو رنگ بندی هم قابل قبول
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در مجموع دوربین برای فیلم برداری خیلی خوب نیست یعنی هنوز جا دارد کهبتوانید همانقدر راضی باشید ازش که از دوربین عکاسی ش راضی هستید ولی خوباین اندروید است و جا برای پیشرفت باز هست.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.این هم یک ویدیو کوتاه از محیط داخلی نرم افزار دوربین اندروید
برای دوستانی که به یوتیوب دسترسی ندارند :
لینک با کیفیت بالا
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.لینک با کیفیت پایین
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.این هم یک نمونه ویدیو گرفته شده در کنسرت که البته می بینید کیفیت به هیچ وجه خوب نیست ولی از خود موبایل آپلود شد و به صورت زنده!
قسمت بعدی را به تلفن و وای فای و تری جی اش خواهم پرداخت و سعی می کنمهرچه سریعتر قبل از اینکه دستگاه را بدهم یک چیز جدید بخرم تمام ش کنم