3.1 امکانات مالتی مدیا
خوب بخش دوم را به پایان می بریم با تمرکز به این دو نکته که اولا من تلاشکردم هرچه در بخش های قبلی پوشش بدهم مربوط به نرم افزار ها و قابلیت هایپیش فرض خود اندورید بود و اگر چیزی گوگل اضافه کرده باشد را جداگانه میآورم.دوم هم اینکه به دلیل اینکه به نظر شخصی ام صفحه نمایش دستگاه رلاساسی در بخش مالتی مدیا دستگاه بازی می کند اینجا پوشش ش می دهم.
خوب از صفحه
AMOLED
دستگاه شروع می کنیم. اگر نمی دانید معنی امولد چیست به انجیل واژه های فرومبروید و در موردش بخوانید. با رزولوشن ۸۰۰ در ۴۸۰ ( که معادل wide VGA )می شود و با توجه به اندازه قطری ۳.۷ اینچی دستگاه از نظر من در وضعیتایده ال نسبت میان ابعاد صفحه و تعداد پیکسل ها قرار گرفته. تجربه هایقبلی من می گوید که ابعاد کمتر باعث می شود که علی رغم داشتن پیکسل زیاد ،نتوانید روی آن متن بخوانید و یا برعکس به دلیل بزرگی زیادی صفحه ، حتی باپیکسل های بالا ( مثل وی جی ای ) همه چیز مضرسی به نظر بیاید.
در ابتدای عرضه نکسوس وان عده ای بعد از مقایسه ش با دیگر دیوایس ها و بهخصوص آیفون ، به این نتیجه رسیده بودند که صفحه زیادی اشباع است از رنگ.خوب تفسیر این موضوع یک مقداری سخت بود . برای همین من یک تست اختراع کردم: یک صفحه ثابت را که بخشی از آن توسط کد هایHTML رنگ بندی شده و بخشی شهم دارای یک عکس JPEGباشد را روی نکسوس وان لود کردم و در مقایسه با صفحهLCD مک بوک خودم گذاشتم.

خوب همانطور که می بینید ، رنگ کادر در مک بوک زرد رنگ است ولی در اینصفحه به نارنجی می زند. همین طور نوشته های آبی در نکسوس پر رنگ تر به نظرمی رسند.

عکس دوم را هم مقایسه کنید می بینید که صفحه از کیفیت بالایی برخوردار ستولی رنگ ها را ظاهرا پر رنگ تر از چیزی که هستند نشان می دهد. نکته دیگراین ست که سفید در صفحه نکسوس بسیار واضح تر ست.
 | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960. |

در عکس بالا هم می بینید که یک عکس را مقایسه کرده ایم . همانطور که میبینید رنگ ها در نکسوس به قول معروف »اشباع» تر اند.این البته ظاهرا یکتکنیک شناخته شده است برای اینکه جذابیت تصاویر را بیشتر کند. به هر حالنتیجه در کار روزمره این ست که همه چیز به نظر زنده تر می آید ( کلمه ایکه خیلی از سایت های انگلیسی زبان هم استفاده کرده بودند )
نتیجه در صفحات رنگی البته اگر شما یک کاربر حرفه ای باشید و مثلا بخواهیدیک نمونه تصویر را قضاوت کنید برویش ممکن است اشتباه زا باشد ولی همانطورکه گفتم در مصرف روزمره اتفاقا به نظر من خیلی هم خوب است.
از قدیم الایام صفحات دستگاه های اپل معیار و محک زیبایی بوده اند و دربازار موبایل هم بهترین صفحه نمایش را متعلق به ایفون می دانند . سئوالاین ست که در قیاس با ایفون صفحه نکسوس وان چطور است ؟ خوب دوستان سفتبچسبید چون رسیدیم به money shot های این مرور :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.عکس بالا در اتاق گرفته شده ( تاریک نبوداتاق چندان ) و میزان نور بک لایت هردو دستگاه بروی حداکثر قرار داده شده.
می بینید که در حالی که صفحه ایفون رنگ و رو رفته به نظر می رسد صفحه نکسوس پر از رنگ است
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در این عکس هم می بینید که از فاصله برتری پیکسلی صفحه نکسوس واضح نیست خیلی
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در این عکس به حاشیه رنگ ها دقت کنید ، می بینید که در نکسوس وان بسیار شارپ تر است.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط کافی ست کمی به جلو تر برویم تا برتری پیکسلی صفحه نکسوس آشکار شود
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.رنگ هایی که در دو صفحه مشترک هستند را با هم مقایسه کنید : می بینید که نکسوس عمق رنگ بیشتری ظاهرا دارد
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.حالا باز هم نزدیک تر می رویم و می بینید که نوشته ها در آیفون حالتشطرنجی در لبه ها پیدا می کنند در حالی که در نکسوس هنوز بسیار شارپ هستند
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.و پر افتخار ترین عکس : سیاه در دو صفحه را با هم مقایسه کنید » در حالیکه در نکسوس تقریبا بدون نور است سیاه ولی در ایفون شبیه به خاکستری شدهاست.
خوب فکر نمی کنم حرف زیاد دیگری باقی مانده باشد برای گفتن

اما تلاش می کنم اینجا یک عکس استاندارد را در هر دو دستگاه وارد کنم و اینجا برای مقایسه قرار بدهم.
نکسوس وان دارای یک بلندگو در بخش عقبی دستگاه است که خیلی صدای زیادیتولید نمی کند ولی شفافیت صدای قابل قبولی دارد. البته یک چیزی که در همهدستگاه ها وجود دارد این ست که کیفیت بلندگویشان به مرور زمان افت می کند.در دو ماهی که من دستگاه را داشته ام که مشکلی نبوده ولی ظاهرا به دلیلساختار این بلندگو ها این امر اجتناب ناپذیر است.
به دلیل داشتن لبه برجسته در قسمت دوربین ، وقتی دستگاه بروی یک سطح قرارگرفته باشد صدای زنگ به خوبی شنیده می شود که یک نکته مثبت است.
قابلیت Voice To Text را مدتی استفاده کردم و برای ام جالب است که به شدتدقیق است. این سرویس که گفته های شما را به سرورهای گوگل می فرستد ، و بعدمتن استخراج شده را بر می گرداند نیازمند اتصال شبکه است ولی جالب ست کهحتی با سرعت های پایین مثل GPRSهم به خوبی کار می کند. مثلا به اندازه ۱۵ثانیه پشت سر هم من صحبت می کنم و جالب ست که حتی جزییات ش را هم دریافتمی کند مثلا بین دو بخشی که مکث می کنید نقطه می گذارد! در مجموع حدود ۸۰٪دقت دارد و فکر می کنم هرچند خیلی ها دوست ندارند در خیابان در حال حرفزدن با گوشی شان دیده شوند ولی در جاهایی خیلی کاربرد دارد مثل پشت فرمان.
خروجی صدای جک آدیو ۳.۵ دستگاه از نظر کیفیت و بلندی صدا با یک آیپادنانوی نسل ۴ که دارم برابری می کند . یک تست که یک فایل یکسان را در هر دوامتحان کردم با یک هدست ، در صداهای بلند نمی توانم بگویم که هیچ یک بهدیگری برتر بود ( ایپاد محدودیت بلندی صدا را برداشتم ) و در کیفیت همقطعا هر دو بسیار عالی بودند.
یک چیزی که خیلی از موزیک پلیر و کلا اندروید خوشم آمد این ست که به واقعدستگاه هوشمند است: وقتی دارید موزیک گوش می کنید اگر کلید پاور را بزنیدموزیک قطع نمی شود. در وین مو ۶.۵ من هیچ وقت نمی توانستم صفحه را خاموشکنم مگر اینکه صبر می کردم که یک دقیقه بعد خاموش شود. اینجا به واقعموزیک گوش کردن ، حتی رادیو های اینترنتی به همین راحتی هستند.
موزیک پلیر اندروید در نسخه ۲.۱ بسیار ابتدایی ست و تقریبا همه کسانی کهدر مرور های رسمی با موزیک پلیر ایفون ( نسخه موبایل آیتونز ) مقایسه شکردند این رو نوشتند که به نظرشان ایفون برتری داره. ولی نظر من چیز دیگریست. به نظر من موزیک پلیر این دستگاه هیچ ضعفی نسبت به آیفون نداره و یکبرتری عمده داره اون هم این ست که برای ریختن موزیک شما نیاز به آیتونز درپی سی خودتان ندارید. ریختن موزیک مثل انتقال ساده فایل ها به مموری کارتهست که هم می شود از کارت ریدر استفاده کرد و هم می شود دستگاه را مستقیمبه پی سی وصل کرد. این یک مزیت بزرگ برای من است که هیچ وقت حاضر نیستم ازآن بگذرم.
در موزیک پلیر چهار منوی اصلی وجود دارد
Artists
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.Albums
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.Songs
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.Playlists
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید شما به راحتی می توانید اهنگ ها را بیابید گرچه امکانجستجوی خواننده ندارد ولی خوب راه های دیگری هست که بعدا توضیح می دهم. دراینجا هم مثل همه جا کلید backشما را در منو ها به عقب می برد. در ضمن درپایین همه صفحات شما یک نوار کوچک دارید که می نویسد چه آهنگی در حال پخشاست.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در صورتی که برویش کلیک کنید به این منو می روید که جزییات اهنگ را نشان شما می دهد
و در صورتی که از منو ها یک البوم را انتخاب کنین به این منو می رود کهartcoverفایل را به صورت محو در پس زمینه نشان می دهد که مربوط به همانآلبوم است
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در مورد خرید موزیک آنلاین هم البته ده ها بازارچه وجود دارد از جملهspotify یا grooveshark که اولی در اروپا و دومی در ایالات متحده به دردمیخورند بر خلاف ای تونز اجازه شنیدن تمام موزیک را می دهند و با قیمتمناسب (اغلب زیر یک دلار )می توانید ترک مورد نظرتان را دانلود کنید درضمن در اسپاتیفای کلی موزیک ایرانی هم هست ( مثلا تمام البوم های سیاوشقمیشی ) . البته برای مفتی گوش کردن شان و نخریدن شان در اندروید می بایستکه سرویس ویژه اسپاتیفای را بگیرید که فکر می کنم ماهی ۳ پوند است. اما بههر صورت به شکل پیش فرض بروی دستگاه Amazon MP3 Store وجود دارد که تقریباهمه موزیک های دنیا را دارد و مشکلی هم برای دانلود ندارد. من هنوز خریدنکرده ام ازش ولی برای امتحان حتما این کار را می کنم و توضیح می دهم.
اندروید به شکل پیش فرض تنها فایل های 3GPP MP4 را به عنوان فرمت ویدیوییقبول می کند. البته از H264 در این فرمت ها پشتیبانی می کند. من هنوز فرصتنکردم ولی حتما در اولین فرصت یک فایل دانلود می کنم و برویش امتحان میکنم. در صورتی که بخواهید پشتیبانی از فایل های wmv avi یا کدک هایDivxروی دستگاه داشته باشید می بایست برنامه نصب کنید که به نظر من بهترینش X Y Player است . البته من خیلی فیلم ببین تیر نیستم ، و تنها کلیپکوچکی هم که داشتم خودم از دی وی دی کانورت کرده بودم و به نظرم خیلی خوبپخش نمی شد ، ولی به احتمال زیاد به این دلیل بود که کیفیت مناسبی نداشتفایل. به هر حال در حال حاضر در دنیای موبایل MP4 فرمت بسیار محبوبی هست وحداقل در اینترنت که نسخه های مخصوص آیفون و آیپاد با این نسخه عرضه میشه. البته یک موضوعی که هست این هست که به دلیل رزولوشن بالای صفحه نکسوس، اکثر فیلم هایی که می گیرید از اینترنت وقتی روی این پخش می شوندمجبورند که برای حفظ aspect ratio تصویر را زوم کنند که نتیجه خیلی خوبنیست. باز هم می گویم به محض اینکه توانستم یک ویدیو خوب می گیرم از نترویش امتحان می کنم.
فرمت های استاندارد عکس هم توسط اندروید پشتیبانی می شود. نکته جالب اینست که هر فایلی که در مموری خارجی دستگاه گذاشته باشید توسط گالری شناساییشده و ایندکس می شود و قابل دیدن می شود.
هر دو دسته فایل هایی که نوشتم در گالری که به صورت پیش فرض در همه نسخه های اندروید ۲.۱ یافت می شه قابل رویت هست:
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.معذرت می خوام اگر عکس ها فوکوس نیست ولی برای این هست که بتونین یک حس تقریبی از منو هایش داشته باشید :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که نوشتم هرچه در اس دی کارت باشد در گالری نمایش داده می شود.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید ، گالری به صورت یک ردیف عکس نشون داده می شن کهthumbnail هست و برای دیدن بقیه که پشت هم قطار می شوند می بایست انگشتتان را یا روی علامت خاکستری پایین بگذارید یا اینکه سوایپ کنید.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.به محض افقی گرفتن دستگاه تام نیل ها دوباره دسته بندی می شوند و به صورت عرضی قابل نمایش اند.
با کلیک کردن روی عکس یا ویدیو ، نمایش داده می شوند . برای ویدیو یک پلیرظاهر می شود که در صورتی که صفحه را لمس نکنید بعد از ۳ ثانیه به پایینصفحه می خزد و برای عکس یک منو ظاهر می شود که باز اگر کاریش نداشته باشید۳ ثانیه بعد ناپدید می شود.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید امکان زوم دارید و امکان انتخاب عکس های دیگر . بهعلاوه یک سری منوی های پایینی. لازم به تذکر نیست که از آپدیت E27ER که ۱۴فوریه امد ، مالتی تاچ در این صفحه فعال است و با pinch and zoomمی توانیدبی نیاز از این کلید ها عکس ها را زوم کنید. باز هم لازم به یاد آوری نیستکه از چهار کلید پایین صفحه ، کلید سمت back شما را در این منو ها به عقبمی برد.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید برای هر عکس آپشن های خیلی مفید دارید از جمله اینکهجزییات ش را ببنید ( مثلا حتی نشان می دهد که ایا EXIF هم دارید روی عکستان یا نه ) تا این که عکس را ۹۰ درجه بچرخانید و یا اینکه به عنوانوالپیپر بگذارید ش و یا cropکنید. به نظر من که هیچ آیکونی جا نیوفتاده وهمانطور که قبل تر هم نوشتم این از چیز هایی ست که خیلی خیلی برای من ازاندروید جذاب است.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در عکس بالا می بینید که هر فیلم یا عکس را بخواهید می توانید به اشتراکبگذارید. بسته به اینکه چیزی که دارید به اشتراک می گذارید چه باشد ، خودشبه شما آیکون می دهد. مثلا دقت کنید که من علاوه بر برنامه های اندرویدhootsuite , picsayرا هم نصب داشتم که یکی کلاینت توییتر هست و دیگری برایاپلود عکس. این دو تا را هم به لیست ام اضافه کرده اگر خواستم بتوانم انجابه اشتراک بگذارم. به تجربه می توانم بگویم که بهترین روش اشتراک ، آلبومهای پیکاسای خود گوگل هست به دلیل اینکه راحت هست. ولی یک چیزی که هست اینست که برای آپلود اگر عکس تان ۱ مگ باشد همه ش را اول آپلود می کند و بعدری سایز می کند در پیکاسا ( در پیکاسا اگر شما فایل آپلود کنید به صورتخودکار حجم ش را کم می کند ) و اگر اینترنت تان سریع نباشد طول می کشد یکمقداری.
سیستم ای میل کردن ش هم فوق العاده است. من یک دو باری استفاده کردم و میتوانم بگویم ایده آل است. در مورد گوگل خودش ری سایز می کند و به فرمتموبایل عکس شما را می فرستد.
در منوی اصلی گالری اگر اون علامت کوچک بالای راست صفحه را بفشارید ، ترتیب عوض می شود:
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.و وقتی دستگاه را به حالت افقی می گیرد هم به سرعت همه چیز ری شافل می شود :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید ،این شیوه مرتب کردن فایل بر اساس محل گرفته شدن عکسهاست. یعنی تاریخ یا اسم فایل را در نظر نمی گیرد و تنها بر اساس دستهبندی محل جغرافیایی این کار را می کند.
برای اینکه تصور بهتری از شیوه استفاده از گالری داشته باشید دو قطعه کوتاه ویدیو تهیه کردم
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=7oWP9pTm2yk]
قسمت اول[/URL]
کد:
http://ifile.it/2pgsc86فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. کد:
http://ifile.it/otd7sz5در صورتی که به یوتیوب دسترسی ندارید به جای کلیک کردن روی لینک هااز این ها که برایتان اپلود کرده ام استفاده کنید. می بخشید می بایست هردو را در یک جا ارایه می کردم ولی خوب عجله ای آپلود کردم.
در ویدیو ها می بینید که وقتی سوایپ می کنید و به اخر می رسید به صورت۳بعدی حرکت می کندو به یک سمت تا می خورد. چیزی که شاید درست در ویدیودیده نشود این ست که با حرکت دادن دستگاه هم قطار عکس های ردیف شده شیبپیدا می کنند !
در ضمن اگر تا به حال متوجه نشده اید پس زمینه گالری معمولا از اخرین عکسیکه گرفته اید به حالت محو استفاده می کند که یک طیف رنگ زیبا می سازد.
اکسلرومتر هم که می بینید بسیار عالی کار می کند و گرافیک هم خیلی رواناست. پس این گالری هیچ نقصی ندارد؟ به همین خیال باشید ، این گالری یکایراد اساسی دارد :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.بعضی وقت ها که گالری را باز می کنید با این مواجه می شوید. مشکل ظاهرااین ست که دسترسی ش به اس دی کارت قطع می شود و ریفرش هم نمی شود. دقتکنید که گالری به صورت پیش فرض با هر بار باز شدن خودش آپدیت می شود و عکسهای جدید را می یابد. اما در این حالت تنها راه این ست که با یک برنامهapp killer برنامه گالری را ببندید و دوباره باز کنید. یک مشکل دیگر هم کهبسیار کم تر دیده می شود این ست که شما به گالری می روید و عکس هایی کههمین تازگی انداخته اید با دوربین در گالری رویت نمی شوند. راه حل این یکیهم این ست که یا گالری را ببندید یا دوباره وارد ش شوید از صفحه اول.
در هر دو حال ، مشکل خیلی بزرگی نیست که اذیت بکند. از آن مهم تر چون نرمافزار به صورت پیش فرض هست روی اندروید می شود امیدوار بود با آپدیت گوگلحل بشود.
یوتیوب پلیر دستگاه بسیار عالی و یکپارچه است : در خود برنامه که شما راحت می توانید کامنت بگذارید و با اکانت گوگل تانمتصل بشوید.شیوه سرچ هم راحت است. به علاوه با بقیه برنامه ها خیلی عالییکپارچه شده ، مثلا اگر در برنامه فیس بوک هستید و یک کسی یک لینک یوتیوبشیر کرده و شما می خواهید ببینید ش ، می روید برویش تپ و هلد می کنید و دوگزینه برای شما می آید : یا صفحه یوتیوب را باز می کند در براوزر یا اینکهدر برنامه یوتیوب پلیر باز می کند.
همین طور حتی وقتی شما مثلا در برنامه سینما یاب یک فیلم را انتخاب می کنید به راحتی تریلر را نشان می دهد به شما.
وقتی سرعت اینترنت شما خیلی خوب نباشید ، اول بافر می کند محتویات را و بعد نشان می دهد.
این هم یک لینک از یوتیوب که
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.را در یوتیوب نشان می دهد .
در صورتی که نمی توانید یوتیوب را باز کنید :
کیفیت متوسط
کد:
http://ifile.it/o9524ynکیفیت بالا
کد:
http://ifile.it/7oczjw8فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.با توجه به اینکه بخش مهمی از کارایی ها توسط مارکت اندروید به دستگاهاضافه می شود ، ترجیح می دهم همین جا به مارکت هم بپردازم. اگر در ایرانمشکل دسترسی به اندروید مارکت وجود داشته باشد هیچ نگرانی نداشته باشیدچرا که به راحتی می توانید از روش های دیگری که
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. توضیح داده شده نصب کنید .
در مارکت شما یک امکان جستجوی خیلی خوب دارید که دسته بندی بر اساس نرمافزار یا بازی دارید. در عین حال خود بازی یا نرم افزار هم دسته بندی خیلیمفصل پیدا می کند و تازه می توانید همین نتایج را هم بر اساس مجانی بودنیا پولی بودن تقسیم کنید. اما اگر هیچ یک از روش ها مفید نبود ، هیچ نگراننباشید ،کافی ست که از جستجو استفاده کنید که خیلی راحت همه چیز رابرایتان پیدا می کند. مزیت این جستجو این ست که حتی کامنت های یک برنامهرا هم برای شما جستجو می کند. نقطه ضعف این جستجو این ست که اگر دو یا سهکلمه را پشت هم بنویسید و یکی شان نباشد برای شما درست نشان نمی دهد. یعنیکل چیزی که می نویسید را جستجو می کند به همین دلیل همیشه می بایست با یککلمه شروع کنید.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.همانطور که می بینید در لبه بالایی یک منوی فلش دارید که مرتب اهنگ ها را تبلیغ می کند.فکر می کنم هر ۵ ثانیه عوض می شود
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در دو عکس بالا می بینید که زیر مجموعه ای برای هر یک از رده اپ یا بازی در نظر گرفته شده است.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در منوی دانلودز ، شما برنامه هایی که از طریق مارکت اندروید نصب کرده اید( و نه آنهایی که توسط روش های دیگر نصب کرده اید ) را می بینید. خوبیشاین ست که برنامه های اندروید یا گوگل هم حضور دارد.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در هر برنامه می توانید ببینید چقدر دانلود شده ( تخمین ش ) همین طور می توانید به برنامه امتیاز بدهید.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.نظرات دیگران را بخوانید یا خودتان نظر بدهید. اسکرین شات هایی از بازی ببنید.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.نهایتا می توانید برنامه های مرتبط را ببینید که سازنده معرفی کرده است. یا اینکه اگر برنامه ای بد هست را ریپورت کنید
در هر رده هم می توانید برنامه ها را بر اساس پولی یا مجانی بودن یا اینکه تازه به مارکت اضافه شده باشند ببینید:
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در صورتی که بخواهید یک برنامه را نصب کنید هم می بایست تنها برویش کلیک کنید و به این صفحه می روید :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.و اگر انتخاب کنید که نصب کنید اخطاری استاندارد ظاهر می شود که چه بخشهایی از دستگاه را نیاز دارد که دستکاری کند. زیاد مهم نیست به خصوص اگربرنامه تان از منبع معتبری باشد.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.درخواست نصب که می کنید هم در پس زمینه شروع به دانلود می کند
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.در استاتوس بار می بینید که دانلود می شود
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.وقتی که دانلود شد هم تنها با کلیک کردن بروی استاتوس بار راحت می توانید بازش کنید.
یک مزیت عمده در مارکت این ست که خودش وقت هایی که دستگاه کاری نمی کند وپهنای باند خالی ست به دنبال آپدیت های نرم افزار هایی که نصب دارید راجستجو می کند و با کسب اجازه از شما دانلود می کند.وقتی که اپدیتی باشداین علامت در بالای صفحه ظاهر می شود :
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.به شکل کلی ، مارکت اندروید یکی از بهترین نقاط دستگاه های اندرویدی ست.یک پشتیبان عالی در هر جا که باشید ، یک روش یافتن چیز هایی که می خواهیددر هر زمان و در هر جا. و از همه مهم تر ، یک متد سرگرم کردن خودتان

خوب در بخش بعدی اول دوربین را به صورت یک بخش مجزا پوشش می دهم و بعد تلفن و وای فای و این چیزها را پوشش می دهم.