با سلام خدمت همه ی بربچز گل، یه اتفاقی افتاده که فکر کنم شما بتونید کمکم کنید.

آقا ما دیروز یه HD2 برای داداشمون خریدیم، ( با کلی کلنجار رفتن بالاخره گارانتی اصلی رو گرفتیم، با قیمت بالا و با بیمه نامه و ...

) خلاصه آقا هنوز 20 دقیقه نبود که از اون خرید گرون قیمت گذشته بود که داداشمون رفت Multilingual رو فعال کرد، بعد گوشی شروع کرد به نصب یه سری چیزا،یکی دودفعه هم ریست کرد و ما غافل از اینکه اتفاقاتی داره میفته که این خرید رو تا مدتها کوفتمون خواهد کرد

اول دیدیم کل گوشی عربی شد،

بعد که کلی از دانش عربیمون استفاده کردیم و حدود 2 ساعت داشتیم حدس میزدیم هر منویی احتمالا معادل چی توی انگلیسی هست (البته بیشتر از روی شکل آیکون ها حدس میزدیم

)
بالاخره تونستیم اونجایی که میشه زبان رو انگلیسی کرد رو پیدا کنیم (english with arabic support)، ولی بعد از ریست دیدیم که نصف گوشی مطالبش عربیه نصفیش انگلیسی

بعد آقا هر کاری کردیم مثل اولش نشد.
بعد دیگه گفتیم Reset to factory حتما کار گشاست، دیدیم آقا کار گشا که نبود هیچی، دوباره گوشی عربی شد کلش
دیگه گفتیم ایرادی نداره، هارد ریست دیگه حتما درستش میکنه
بعد از هارد ریست هم گوشی کلا عربی بالا اومد و بعد که ما باز از توی Mobidiv ی که رو گوشی به صورت دیفالت هست انگلیسی رو فعال کردیم، باز هم نهایت نتیجه ترکیبی از منو ها و برنامه ها با نام های عربی و انگلیسی شد

این موضوع رو گشتم و دیدم چند نفری این مشکل رو داشتن، ولی هر راه حلی بود کارساز نبود، اعم از اینکه یه فارسی ساز نصب کنیم، یا اینکه Mobidiv رو پاک کنیم و ....،
هیچی دیگه، هنوزم نصف اسامی عربی هست، البته بجز اون موقعی که عربی رو پاک کردم و نصف اسامی شد مربع

(راستی اگه جایی که سؤال رو مطرح کردم اشتباه است به خاطر این بود که خواستم جایی باشه که همه ببیننش، اگه خیلی اشتباهه خودتون زحمت جابجاییش رو بکشید)
با تشکر