Professional نوشت:
يکی از محدوديت های آزار دهنده iPhone/iPod touch اين است که شما فقط قادربه سينک کردن با يک کامپيوتر هستيد ، برای مثال اگر يک کامپيوتر در خانه ويکی هم در محل کار داشته باشيد ، سينک iTunes فقط با يکی از اينها امکانپذير است.

اما برنامه مجانی Phoneable اين مشکل را برطرف ساخته ، کافيست که اين برنامه را اجرا کنيد ، Phoneable کد iTunes Library را چک ميکند ، اگرمطابقت نداشت ، Set Key را انتخاب کرده و حالا ميتوانيد با iTunes سينک کنيد .
می توانید آخرین نسخه این برنامه را از
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. دانلود کنید.
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.از توضیحات ممنونم.
ولی مشکل من Sync کردن itune با گوشی که یکی دیگه برنامه هاشو نصب کرده. من می تونم music، ringtone، photo و video ها رو به راحتی sync کنم ولی applications رو که انتخاب می کنم میگه اونایی که رو گوشی پاک می شن.
دو تا راه بیشتر نداره
1- یا کلک بزنم و یه جوری این چک کردن رو بی خیال شه که بلد نیستم
2- این کار رو بکنم و برنامه هایی که می خوام رو با همین روش دوباره نصب کنم. برای این کار باید دنبال ipa. همه برنامه ها باشم یا با یه روشی که فعلاً بلد نیستم از برنامه های رو گوشی که با cydia نصب شدن backup بگریم و با itune نصب کنم دوباره.