موضوع پست: نحوه ی آنلاک آی فون ۳G ٬ ۳GS توسط UltraSn0w در انواع Baseband ها!
پست شد: چهارشنبه 6 مرداد 1389, 6:43 am
مدیریت سایت
تاريخ عضويت: دوشنبه 28 تیر 1389, 2:21 pm
موقعيت مکاني: Kish Island
تشکر کرده اید: 4365
مدل گوشی: iPhone 3GS
نوع سیم کارت: دائمی و ایرانسل
مموری گوشی: 32 گیگابایت
نوع اینترنت: ADSL 1 Mbps
سیستم عامل کامپیوتر: Mac OSX Lion
شغل: مهندس
دانش موبایل: %90
امتیاز خوش نامی: 241
این راهنمایی است برای چگونگی آنلاک آی فون ۳G و آی فون ۳GS تا بتوانید گوشی تان را با هر سیم کارتی استفاده نمایید. این آنلاک با iOS 4.0 نیز کار می کند.
قبل از اینکه بتوانید از این راهنما استفاده کنید می بایست آی فون خود را جیلبریک کرده باشید و در یکی از Baseband های ۰۴٫۲۶٫۰۸ ٬ ۰۵٫۱۱٫۰۷ ٬ ۰۵٫۱۲٫۰۱ یا ۰۵٫۱۳٫۰۴ باشید. برای فهمیدن Baseband خود به Settings رفته سپس بر روی General بزنید و از آنجا About را انتخاب نمایید و به پایین صفحه بروید تا Modem Firmware را پیدا نمایید. عددی که در جلوی آن نوشته شده است در واقع Baseband شما می باشد. اگر از T-Mobile استفاده می کنید یادتان باشد تا شبکه ۳G را قبل از شروع قطع نمایید… قدم اول از روی گوشی تان Cydia را اجرا نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم دوم زبانه ی Manage را از پایین صفحه انتخاب نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم سوم دکمه ی Sources را بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم چهارم اگر ultrasn0w repo در لیست موجود نبود بر روی Edit از بالا سمت راست بزنید. در غیر این صورت به قدم نهم بروید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم پنجم بر روی دکمه ی Add از بالا سمت چپ بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم ششم در قسمت url این را وارد نمایید : فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. و دکمه ی Add Source را بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم هفتم وقتی source اضافه شد بر روی دکمه ی بزرگ Return to Cydia بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم هشتم دکمه ی Done را از بالا سمت راست بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم نهم گزینه ی repo666.ultrasn0w.com را از لیست انتخاب نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم دهم گزینه ی ultrasn0w را از لیست انتخاب نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم یازدهم دکمه ی install را از بالا سمت راست انتخاب نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم دوازدهم دکمه ی Confirm را از بالا سمت راست انتخاب نمایید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم سیزدهم بعد از اینکه عملیات نصب به پایان رسید بر روی دکمه ی بزرگ Return to Cydia بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم چهاردهم حال دکمه ی Home را بزنید و گوشی خود را یکبار خاموش و روشن نمایید. برای این کار می بایست دکمه ی Power را برای ۳ ثانیه نگه دارید تا مانند تصویر زیر روی صفحه شما ظاهر گردد و سپس دست خود را بر روی آن بکشید تا گوشی خاموش شود. برای روشن کردن نیز دکمه ی Power خود را بزنید. فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
قدم پانزدهم در این مرحله دیگر باید بتوانید هر سیم کارتی را در گوشی خود استفاده نمایید! فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
***یک تشکر بسیار بزرگ به iPhone Dev-Team برای تمام تلاش های بسیار زیادشان در آماده سازی این آنلاک.
گوشيم 3gs با باند 6.15.00 بود سيديا روش نصب بود سر يه مشكلي ريستور كردم و با رد اسنو جيل كردم الان باندم همون 6.15.00 وقتي از سيديا مي رم الترا اسنو رو نصب كنم بع از دانلود ، ارور مي ده: http/1.0 403 webcat access denied چه كنم؟؟؟
سلام من گوشیم iphone 4 ورژن 4.3.5 هستش، حیلبریک(تترد) کردم، اولاش آنتن داشتم اما بعد از چند روز دیگه آنتن ندارم، همش no service میزنه. ultrasn0w رو هم نصب کردم اما بازم آنتن ندارم، چیکار باید بکنم؟؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان فکر کنم این تاپیک قدیمی باشه ولی فکر کردم اینجا بهترین جا باشه من آیفون 3جی اس دارم فریمور سیستم من نمی دونم چرا ولی به 6:15:00 شده و حالا کلا آنتن نمی ده و نمی تونه بشناسش!!! خواهشن یکی کمک کنه !!!
شما نمي توانيد در اين انجمن مبحث جديدي ارسال کنيد شما نمي توانيد در اين انجمن براي مبحث ها پاسخ ارسال کنيد شما نمي توانيد در این انجمن پست های خود را ویرایش کنید شما نمي توانيد در این انجمن پست های خود را حذف کنید شما نمي توانيد در اين انجمن فايل ضميمه کنيد