GUI اولیه ای که درست کردم اینطوریه که شما میتونید متن تایپ کنید. هرتیکه ایش را میخوایید کپی کنید و ازش استفاده کنید. مثل مریم اصلی. باکیبورد فارسی باید خودتون تایپ کنید و دکمه های شورتکات هم همشون درست کارمیکنن.
بعد یک قسمت بش اضافه کردم به اسم QuickType که اگر بریم توی اون قسمت
یک ویندوی کوچیک میاد که همیشه On Top میمونه. بعد شما توش فقط یکجمله میتونید بنویسید و دیگه متن نیست. بعد خودش اتوماتیک در کلیپبوردمیزاره تا شما Paste کنید.Quick Type اه دیگه!
حالا توی ذهنم اومده که یک OSK برای برنامه درست کنم که اگر دسترسی به کیبورد ندارید
بتونید با اون و به کمک ماوس تایپ کنید.(On Screen Keyboard)
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. هم نسخه بتا ۰.۶ . خیلی خیلی تلاشم را کردم که یک برنامه در حد متوسط بتونم بیرون بدم.
یک باگ توی ذهنم هست و اونم اینه که اگر کاراکتر غیر مجاز بزنید برنامه قفل میکنه.
کاراکترهای مجازش هم اینان:
کد:
فقط اعضا مجاز به مشاهده کد ها هستند، لطفا برای مشاهده کد های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید
الان نحوه ی کار اینه. برنامه به دو صورت قابل استفادس.
۱- Normal . این حالت مثل یک TextEdit میمونه. متنتون را میزنید . هرقسمتی را که خواستید کپی میکنید. فقط باید با کیبورد فارسی تایپ کنید.
۲- QuickType در این حالت برنامه یک کادر داره که همیشه Stay on top اه. شما توش
متن را در حد یک جمله تایپ میکنید. خودش براتون اتوماتیک کپی میگیره.شما کافیه در جای مناسب پیستش کنید.اگر اینتر بزنید در این حالت کادر رابراتون خالیش میکنه.
نویسنده: ع.ش