آموزش دوم: تنظیمات کاملا دستی برای چک کردن ایمیل های شخصی غیر از Gmailدر این آموزش شما یک ایمیلی دارید که با قابل تنظیم اتوماتیک نیست و باید به صورت دستی تنظیمات رو وارد کنید.
مثلا یک ایممیل با دومین شخصی دارید.من برای مقال ایمیل خودم یعنی <!-- e -->
admin@mobile4persian.com<!-- e --> رو مثال می زنم.
مراحل آموزش:(بهتره گوشی به اینترنت متصل باشه حالا با Wi-FI یا GPRS یا EDGE که هنوز نیومده)

1.اول به Messaging برید و بعد از من گزینه Tools و بعد هم option رو بزنید:

2.در صفحه ظاهر شده روی new account کلیک کنید:

3.ایمیل خود را وارد کنید:

4.در صفحه بعدی نام کامل ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید:

5.در صفحه بعدی یک نام برای connection خود انتخاب کنید که من POP3 گذاشتم:

6.خب
این مرحله با آموزش قبلی فرق داره.در بخش
incoming mail باید اطلاعات سرور برای دریافت ایمیل رو بزنید و در بخش
outcoming mail باید آدرس سرور برای دریافت ایمیل ها رو بزنید که من هر دو رو mail.mobile4persian.com می زنم.
و در بخش
Domain باید اسم سایتی که می خواهید از سرور ایمیلش استفاده کنید رو بنویسید که من آدرس سایتم یعنی <!-- m -->
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.<!-- m --> رو می زنم.

همچنین اگه بخواهید پورتی تعریف کنید بعد از آدرس دو نقظه (:) بذارید و بعد شماره پورت رو بنویسید مثلا (990:)
در ضمن در صورتی که می خواهید از SSL استفاده کنید کمی فرق داره.
7.درصورتی که مایلید هر 15 دقیقه یک بار برنامه خوکار به اینترنت وصل بشه وایمیلتن رو چک کنه تیک connect and check for messeges every رو بزنید وپایینش هم زمانش رو تایپ کنید.
در بخش connection حتما گزینه My work ntwork رو انتخاب کنید در غیر این صورت ممکنه نتونید ایمیلتون رو چک کنید.
روی next کلیک کنید:

8.تنظیمات این صفحه رو مثل شکل پر کنید: (در صورتی که حرفه ای باشید می تونید به دلخواه گزینه های SSL و .. رو دستکاری کنید)

سپس روی next کلیک کنید.
9.دراین بخش اگر دوست دارید نسخه کامل ایمیل به دستتون برسه گزینه get fullcopy of email رو انتخاب کنید در غیر این صورت get messeges header onlyرو انتخاب کنید و تیک پایین هم بزنید تا مقداری از بدنه مسیج هم بگیره.
من حالت دوم رو برای صرفه جویی توصیه می کنم:

مراحل تمام شد روی finish کلیک کنید.
10.حالادر بخش مسیج به بخش POP3 که ایجاد شده برید و از منو snd/receive روانتخاب کنید همون طور که در شکل های زیر مشاهده می کنید اول به سرور وصلمیشه سپس عملیات send و receive انجام میشه و در نهایت می تونید ازایمیلتون لدت ببرید و همیشه چکش کنید:

اینم نمایی از inbox , یکی از ایمیل ها:

دوستان اگر خواستید فایل های attachment روی مموری کارت ذخیره بشه و جایphone پر نشه مثل مرحله 1 به Messaging برید و بعد از آن گزینه Tools وبعد هم option رو بزنید و در تب پایین روی Storage کلیک کنید و گزینه
Store attachments on storage card رو انتخاب کنید و برای این که خود به خود ایمیل ها پاک نشوند بزارید روی گزینه آخر یعنی manual
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
دوستان در صورتی که سئوالی دارید همین جا مطرح کنید.